Kirjoittaja

Haluan olla joka paikassa yhtä aikaa. Tehdä kaikkea enkä oikeastaan mitään. Mikää ei minulle riitä, vaikka tyydynkin vähään. Olen väärässä ikälaatikossa suhteutettuna saavutuksiini, mutta eteenpäin mennään. Valloitan vielä maailman, vaikka yksi villasukka ja teekupponen kerrallaan.

Ympärilläni on tärkeitä ihmisiä, monen eri alan osaajia ja ihania persoonia. He ovat elämäni sokeri ja suola, ja kestävät minua minusta huolimatta. Minä olen rakastava, uppiniskainen, lämmin, ylisuorittava, välinpitämätön, onnellinen, levoton, peruspositiivinen, nopeasti syttyvä, huomaamattani tuomitseva, peukalo keskellä kämmentä ja aina täynnä vastauksia, vaikka sitten vääriä.

Kirjoitan mitä sattuu, miten sattuu. Pääosin kuitenkin kätteni jäljistä, hyvistä saavutuksista ja herkullisesta ruoasta. Ammattini vuoksi myös erilaiset eläinmaailman tapahtumat esiintyvät blogissani säännöllisen epäsäännöllisesti. Toivon, että blogini olisi paitsi rattoisaa luettavaa, myös inspiroiva, auttava ja ajatuksia herättävä.

Jätä kommenttia, vinkkejä ja ajatuksia. Ole eri mieltä, yhdy ajatuksiini, tai toteuta sama koiranmyssy. Jätä oma jälkesi. Osallistu. Kiitos.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s