Hame palalaarin helmistä

Hame palalaarin helmistä

Samalla reissulla, kun ostimme ystäväni maximekkoon kankaat, löysin muutamalla eurolla palan erikoisesti kuvioitua trikoota. Kankaalle minulla oli monta suunnitelmaa. Siitä voisi tulla löysäkauluksinen toppi, lyhyt hamonen, minimekko tai vaikkapa kassin tehostekaistale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palalaarista ongitun palasen koko ja muoto olivat kuitenkin sellaiset, että helpoimmin saisin siitä taiottua hameen. En juurikaan pidä itselläni kellohelmasta eivätkä kesällä syödyt herkut varsinaisesti edusta napakassa kynähameessa. Huomasin kuitenkin tehneeni hameesta reiluhelmaisen ja polvimittaisen, ehkä lähimmin puolikelloa muistuttavan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Malli ei istunut päälleni millään, joten loihdin sivuille.. mikähän tuommoisen rypytys/poimutus/gathering-meiningin nimitys onkaan? Oli miten oli, lopputuloksena oli kuitenkin molemmilta sivuilta nostettu, pussottava vyötäröhame.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toistaiseksi en osaa yhdistää sitä mihinkään muuhun, kuin henkkamaukan mustaan toppiin, mutta mielestäni se sopii sen pariksi kuin nakutettu. Valitettavasti kuvat ovat jälleen hieman kökössä ympäristössä.. Pitänee pyytää kadullakulkijoita kuvaamaan vaatteet liikkeessä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s