Make it to the MAX

Taisin aiemmin vilauttaa ruskeaa kangasta, jossa punaisia ja valkoisia kuvioita? Nyt siitä muotoutui ystävälleni mitä passelein maximekko niin arkeen kuin juhlaan! Minä olisin voinut viimeistellä sitä maailman tappiin saakka, mutta tyttöni sanoi olevansa tyytyväinen, jolloin minäkin olen tyytyväinen.

Törkeästi hyväksikäytän ystävääni vain kehonsa takia, suopeat voimat minut armahtakoot. Kokovartalokuvat sieppasin hänen omasta blogistaan ja toivon, mikäli joskus kiinni jään, että hän antaa minulle anteeksi.. ”Salaisessa” blogissa on hankaluutensa!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Mekkoon valitsimme yksivärisen sekä kirjavan trikoon. Kirjava on läpikuultavaa. Mekon yläosa on tehny samalla idealla kuin käden käänteessä tehtävän mekon, alaosa on kaksin kerroin käännetty suorakaiteen muotoinen pala, jota on hieman rypytetty takaa, jotta vyötärö ja vatsanseutu pysyisivät sileinä. Helmat ja hihansuut on viimeistelty kääntämällä kaksin kerroin ja tikkaamalla suoraan.

Kuva

Ensimmäinen asiakkaani on käyttänyt mekkoa jo pariin otteeseen, niin rannalla kuin koiranpentuja ihastellessa. Onpas mukavaa!

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Make it to the MAX

  1. Paluuviite: Hame palalaarin helmistä | Lämpöaalto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s