Oi olkalaukun onnistumisen iloa!

kuva (10)

OKEI, myönnetään, kävin vahingossa taas kangaskaupoilla. Palkka, josta pitäisi säästää vuokratakuuta varten, alkoi hiipiä käsistäni heti loistavan tilaisuuden tullen.. Ei kerrota kenellekään. Tällä kertaa löysin edullista, paksua ja jämäkkää puuvillaa luonnonläheisissä väreissä sekä hieman työvälineitä tuotemerkkien tekoon ja nahkatöihin.. 

Lopputulokseksi sain väkerrettyä mainion olkalaukun, jonka tein pikkaisen suuremmaksi kuin The Dress Is Made-blogin Renske alunperin suunnitteli. Lisäsin laukkuun myös sisätaskut puhelimelle ja bussilipulle. Tasku olisi pitänyt viimeistellä paremmin, mutta onneksi se on sisäpuolella! Saatan vielä tikata tuon yläreunankin, viimeistellymmän lopputuloksen saavuttamiseksi.

kuva 2 (3)

kuva 1 (4)

Kuten näkyy, on nahkaremmi tehty vanhasta Selected Femme-vyöstä, jonka löysin Kaivarin Kanuunasta pari päivää sitten. En yrittänytkään peitellä sitä, että olkahihnana on vanha vyö, joten teksti ei sinällään haittaa. Mieluiten etsisin pelkkiä siistejä nahkaremmejä, mutta kolmen euron hinnan vuoksi olin valmis joustamaan!

kuva (9)

Sisätaskuun olisin halunnut tehdä vielä lisätikkaukset kumpaankin taskuun, mutta tajusin sen liian myöhään.. Ei vain ääriviivoja, vaan alkuperäisen tikkauksen sisäpuolelle toiset, vähän niinkuin housujen taskuissa. Olisin saanut laukkuun lisäripauksen sitä paljon puhuttua viimeistelyn tuntua, ihan pikkujutulla. En millään haluaisi tehdä itsetehdyn näköistä, vaan nimenomaan katseen kestävää ja kaunista.. Hämmästelen itsekin korkeita vaatimuksiani, ottaen huomioon, etten ole ommelut vuosikausiin muita kuin verhoja. Nooh, pikkujuttuja, ensi kerralla sitten paremmin!

kuva 3 (3)Tämä kyseinen laukkumalli on hulvaton senkin suhteen, että se menee kiinni nostettaessa! Alkuperäisen tutoriaalin sivuilla yksi kommentoivista oli huolissaan siitä, saako laukkuun jotain isoa laitettua, kun auetessa nuo remmit jäävät kinnaamaan. Voin kertoa, saa sinne. Ja ah kun olen tästä onnellinen ^^!

Tarvikkeet, mistä ne löysin ja mitä niistä maksoin:

Valkoinen jämäkkä puuvilla Eurokangas, ”yksivärinen puuvilla 20e/kg”-palalaarista
Hiekansävyinen jämäkkä puuvilla Eurokangas, ”yksivärinen puuvilla 20e/kg”-palalaarista (yht. puuvillat n. 12e)
Nahkavyö, Kaivarin Kanuuna-kirppari, 3e
Sirkkapakkaus halk. 14mm, Eurokangas, 13,50e
Sisarniitit, lähisuutarilta, maksoin neljästä setistä 2e

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s