Parsasalaatti

Parsasalaatti

Ruokaisa vihersalaatti yhdelle pariksi päiväksi tai 4 lisukkeeksi

1 puntti parsaa
1 esikypsytetty avokado
4 uuden sadon perunaa (laita enempi jos uskallat)
kevätsipulia maun mukaan
rucolaa
sitrusvinaigretteä
suolaa ja mustapippuria

Keitä parsa ja perunat. Täytä salaattikulh rucolalla. Kuutioi avokado kuoressaan ja kaavi ruokalusikalla rucolan sekaan. Pilko parsa ja perunat rouheiksi paloiksi ja lisää avokadon kaveriksi. Pyöräytä varovasti, ripottele päälle vinaigretteä ja mausteet.

Helppoa, hyvää, maistuu aivan kesän juhlilta..!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s