Tokkurassa

Tokkurassa

Rakas puudelini, yhdentoista vuoden kumppanini, sai vihdoin valkoiset hampaat.

Verikokeiden ja keuhkokuvien jälkeen meille näytettiin vihreää valoa hammaskiven poiston suhteen, joten suhautin koulusta kauhealla vauhdilla Remediumiin, Espoon Friisilään, kello kolmentoista vastaanottoajalle. Vastaanotossa hoitaja pyysi odottamaan, koira laitettaisiin unille tuota pikaa. Kyllä jännitti.. tätä hetkeä on lykätty, pelätty ja kammoksuttu jo pitkään, joten olen ylpeä itsestäni, että vain lähes vetistelin rauhoittavien alkaessa vaikuttaa.

Tyttö istui jalkojeni välissä, alkoi nojaamaan polveen. Laitoin hänet peitolle makaamaan, silitin hieman. Uni vei, mutta rauhallinen hengitystahti onneksi jäi.. Minut passitettiin pois ja koira vietiin toimenpiteeseen.

Kaksi tuntia myöhemmin, uudet märkäruoat takakontissa, kaarsin eläinlääkärin pihaan hakemaan koirani. Odotin löysää, hädin tuskin herännyttä villakoiraa, joka täytyisi kantaa suoraan apukuskin syliin. Väärässäpä olin – vastaan tuli iloinen, hieman hölmistyneen oloinen potilas. Hyppäsimme yhdessä autoon ja huristelimme takaisin kotiin, jossa odotti pehmoinen peti ja kuumavesipullo.

Pari tuntia heräiltyään neiti päätti siirtyä sohvalle. Kuvassa hänen päällensä on kasattu suuri eristävä keko vällyjä, jottei käryjä varten auki olevasta ikkunasta pääsisi viima paleltamaan. Suloinen puudeli, vasta sunnuntaina oli pää hommassa mukana ❤

Pari hammasta oli lohjennut aikaisemmin syksyllä ja muutamassa oli kiillevaurioita. Poskihampaan ikenessä oli jonkin verran ylikasvua, joka kuulemma hoituu kyllä, jos se alkaa häiritä. Ei reikiä, ei juurihoitoja, ei hampaiden poistoja. Hinta 188, sisältäen kaikki mahdolliset maksut. Lisälääkkeitä ei tarvittu, ainoastaan lepoa ja lämpöä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s