Melkein, mutten aivan.

image

Arvatkaapa mihin kehoni osaan en ole tänään tyytyväinen?

Tulipa jälleen todistettua, että kohtalolla on huumorintajua.. Sama lehti on maannut toisen lehden alla pöydällä jo viikon, kunnes tänään, suihkunraikkaana allejani valitellen, siirsin sen päällimmäisen lehden. Ensireaktioni eittämättä positiivisesti yllättynyt ”Hurraa!” ja ”Pakkohan se nyt, kun kerran sanotaan!”, mutta se laimeni yhtä nopeasti kuin kolmosolut kesäpäivänä.

Ostin viime syksynä itselleni käsipainot juurikin samaisten pölkkyjen kiinteytykseen. Ostin näjemmä liian kevyet, treeni ei enää parin viikon päästä tuntunut missään, joten sekin jäi. Nyt, tämän lehden käsiliikkeet ovat salilla suortettavaa mallia, JOTEN JÄI SEKIN. Olen surkea käymään salilla ja vielä surkeampi sen punttipuolella, vaikka kuinka yrittäisin itselleni vakuuttaa, että jokainen lähtee jostakin. Punttipoikien häikäisevä lihaksisto ja Miss Bikini Fitnessten arvioivat katseet kohdistettuna minuun ähkiessäni viiden kilon painoilla eivät vaan ole mun juttu..!

Lopputuloksena lauantaimasennus. Ja vielä pitäisi tämä elintason pehmentävä kroppa viedä shoppaamaan..! Vaatteiden sovitus superinnokkaassa seurassa ei ollut alkuperäinen suunnitelmani, pahoin pelkään. Kaiken lisäksi myöhästyin bussista.. Reittioppaan arviot menivät kerralla pieleen, ainakin tänään. Saako tehdä uukkarin ja painua peiton alle, täällähän on pakkastakin?!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s